Algemene Voorwaarden

Als je een fotoshoot boekt bij Sanne Fotografie ga je akkoord met de algemene voorwaarden:

1. Op de gemaakte foto’s van Sanne Fotografie rust auteursrecht.
Sanne Fotografie blijft te allen tijde eigenaar van de foto’s, tenzij hier een expliciete afspraak over is gemaakt. U geeft automatisch toestemming aan de fotograaf om de foto’s te gebruiken voor publicatiedoeleinden voor de website, social media, promoties, commerciële doeleinden en dergelijke. Indien u niet wilt dat uw foto’s worden gebruikt, dan kunt u dit aangeven tijdens de fotoshoot.

2. Sanne Fotografie is niet aansprakelijk voor schade of verwondingen tijdens een fotoshoot.

3. Het is niet toegestaan om de beelden zelf te bewerken.

4. Bij plaatsing op social media, of voor gebruik van commerciële doeleinden, dien je Sanne Fotografie te vermelden, tenzij anders afgesproken.

5. Sanne Fotografie maakt zelf een selectie uit de foto’s die gemaakt zijn.
Sanne Fotografie levert de foto deels zwartwit en deels kleur aan.
Na de bewerking ontvangt u een online album waaruit u een selectie kunt maken van de foto’s die u graag wilt ontvangen. Deze worden vervolgens via We-Transfer verstuurd. Het online album ontvangt u binnen 3 weken.

6. De fotoshoot kan 72 uur van te voren geannuleerd worden. Indien dit niet gebeurt, wordt er 50%  van de kosten in rekening gebracht.
Als de shoot verzet moet worden door ziekte, maken we direct een nieuwe afspraak. Bij meermaals opeenvolgend annuleren en verplaatsen van nieuwe afspraken, wordt er 40% van de kosten voor een fotoshoot in rekening gebracht.

Werkwijze

Portretshoot
Een portretshoot vindt plaats in mijn studio. Ik fotografeer met daglicht en een zwarte achtergrond. Ik hou van een huiselijke sfeer en neem ook de tijd tijdens de shoot: we beginnen nooit meteen met fotograferen. Eerst drinken we wat en maken we kennis met elkaar. Ik vraag altijd om een zwart-shirt mee te nemen en iets in aardtinten.

De shoot duurt ongeveer 30/40 min. Na de bewerking krijg je een online album en waaruit je de foto’s kunt kiezen. Dit duurt ongeveer 3 weken.

Prijs €95 en je ontvangt 4 foto’s.

gezinsshoot
Als je een gezinsshoot hebt geboekt, dan zoeken we samen een buitenlocatie. Ik heb een aantal locaties waar ik geen benzinekosten voor vraag. Voor alle andere buitenlocaties (15+ km) worden benzinekosten gerekend.

Ik neem de tijd tijdens deze shoot; als ik een band met de kinderen heb, dan gaat de shoot zoveel makkelijker en wordt het voor iedereen een feestje!

We laten de kinderen lekker spelen, jullie gaan ook gezellig met ze spelen, we zingen liedjes en maken grapjes. We willen vooral dat het een gezellige shoot wordt voor de kinderen.

Ik heb tijdens deze shoot ook kledingadvies, want kleding maakt de foto! Heb je hier je eigen ideeën over? Geen probleem, maar dan kan ik misschien niet het werk afleveren dat je verwacht naar aanleiding van de foto’s die je hebt gezien op mijn website of Instagram pagina.

Kledingadvies: aardtinten, geen felle kleuren, drukke printjes of donkerblauw.
Bekijk de kleurenpaletten (1, 2, 3) voor de richtlijnen, maar draag ook iets waar jij je lekker in voelt en heerlijk in kan bewegen.

Deze shoot duurt ongeveer 60 min. en als de nabewerking erop zit, ontvang je een online album. Hier mag je jouw favoriete foto’s zelf uitkiezen. De nabewerking duurt ongeveer 3 weken.

Prijs €195 voor 4 personen, voor elke extra persoon van het gezin komt er €15 bij. Je ontvangt 15 foto’s.
Benzinekosten: €0.55 per km.

NB: Dit geldt uisluitend voor gezinnen. Neem contact op als je benieuwd bent naar de mogelijkheden voor een familieshoot.

Business shoot
Voor een business shoot zoeken wij samen een locatie, dit mag een binnen locatie zijn (als er maar voldoende licht is), of een buitenlocatie.

We nemen de tijd tijdens deze shoot, zodat we ook naar verschillende locaties kunnen gaan. Dit spreken we van te voren af via de mail of telefonisch. De duur van deze shoot bespreken we dan ook. De foto’s die gemaakt zijn ontvang je onbewerkt in een online album zodat jij kunt kiezen welke foto’s je graag bewerkt wil hebben. Na het kiezen, ga ik de foto’s bewerken. Daarna krijg je nog een online-album om je definitieve keuze te maken. Vervolgens worden de foto’s verstuurd via We-transfer.

Duur van deze shoot is in overleg, waardoor de prijs ook in overleg is.

Benzinekosten: €0.55 per km.