Cookieverklaring

SanneFoto.nl maakt gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die door uw browser worden opgeslagen wanneer u een website bezoekt. De informatie die SanneFoto.nl verzamelt, wordt bij een volgend bezoek teruggestuurd. Zo kan de website u herkennen.
Cookies zorgen ervoor dat de website snel en veilig is. SanneFoto.nl kan eventueel bekijken hoe de website wordt gebruikt door bezoekers en verbeterd kan worden.

SanneFoto.nl maakt gebruik van:

  • Functionele cookies
  • Social Media
  • Tracking cookies

Functionele Cookies
Functionele cookies zijn noodakelijk om de website te laten werken. Zonder deze cookies kunt u niet inloggen of worden uw voorkeuren niet bewaard.

Social Media
Met de knoppen van bijvoorbeeld Instagram en Facebook kunnen artikelen en pagina’s van SanneFoto.nl gedeeld worden. Door het delen op social media, worden er cookies geplaatst. Deze bevinden zich in de code van de social media knoppen. SanneFoto.nl heeft hier geen invloed op. Het is aan te raden de privacyverklaringen van uw social media accounts te bekijken en lezen om te zien wat er gebeurt met cookies die worden verzameld.

Tracking Cookies
Tracking cookies kunnen advertenties laten zien op basis van surfgedrag. SanneFoto.nl is advertentievrij, maar adverteerders kunnen met toestemming van u ook relevante advertenties laten zien. Er zijn een aantal bedrijven die tracking cookies plaatsen, denk aan Google DFP, Google Adsense, Google Adx, Improve Digital en Facebook. SanneFoto.nl heeft hier geen invloed op. Hoewel u geen advertenties tegenkomt op deze website, kan het voorkomen dat u hier iets leest of ziet en dat dit vervolgens terugkomt in advertenties op een ander platform. Denk dus goed na voordat u toestemming geeft voor het plaatsen van tracking cookies.

Gegevens bekijken of verwijderen
U kunt uw persoonsgegevens inzien, corrigeren of verwijderen. SanneFoto.nl heeft daarvoor enige informatie van u nodig. U kunt een e-mail sturen naar info@sannefoto.nl.

Cookies uitzetten of verwijderen
U kunt cookies uitzetten of verwijderen. Hoe dit moet is verschillend per webbrowser en is meestal te vinden onder het knopje ‘help’.
Wanneer u cookies blokkeert, dan kan het zijn dat SanneFoto.nl minder goed werkt.
Tracking cookies die door derden zijn geplaatst via SanneFoto, kunt u verwijderen op de website Your Online Choices.

Privacyverklaring

Sanne van Zutven fotografie is gevestigd aan het Ellen Hoffmannplein 16, 6591 C.P, Gennep en is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
Sanne van Zutven fotografie
Ellen Hoffmannplein 16
6591 C.P. Gennep
+31 51 82 19 71

Sanne van Zutven is Functionaris gegevensbescherming van Sanne van Zutven fotografie en te bereiken via info@sannefoto.nl

Persoonsgegevens die door Sanne van Zutven fotografie verwerkt worden
Sanne van Zutven fotofrafie verwerkt persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan SanneFoto.nl versterkt. Hieronder vindt u een overzicht van persoonsgegevens die SanneFoto.nl mogelijk verwerkt:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw e-mailadres
  • Uw telefoonnummer
  • Overige gegevens die u aan ons verstrekt door gebruik te maken van het contactformulier, reacties te plaatsen of overige vormen van correspondentie

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die Sanne van Zutven fotografie verwerkt 

  • Uiterlijke kenmerken (doordat u foto’s meestuurt, of omdat SanneFoto.nl wordt ingehuurd om foto’s van u te maken)
  • Gegevens van personen jonger dan 16 jaar.

SanneFoto.nl heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij deze toestemming hebben van een ouder of voogd. SanneFoto.nl kan niet controleren of een bezoeker jonger dan 16 jaar is. SanneFoto.nl raadt ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om zo te voorkomen dat er gegevens van uw kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u overtuigd bent dat SanneFoto zonder toestemming persoonlijke gegevens heeft verzameld van een minderjarige, neemt u dan alstublieft contact op via info@sannefoto.nl, zodat wij deze informatie zo spoedig mogelijk kunnen verwijderen.

Sanne van Zutven fotografie verwerkt uw persoonsgegevens met als doeleinde u beter van dienst te kunnen zijn. 
Sanne van Zutven fotografie neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s- of systemen zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld medewerker van SanneFoto.nl) tussen zit. SanneFoto.nl gebruikt geen computerprogramma’s of -systemen.

Bewaren van persoonsgegevens 
SanneFoto.nl bewaart persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. SanneFoto hanteert de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën van) persoonsgegevens:

  • Persoonsgegevens door reacties op foto’s/artikelen, een account aan te maken of deel te nemen aan prijsvragen
    Tussen de 2 weken en 7 jaar
    Het is altijd mogelijk een account/reactie te verwijderen, SanneFoto.nl doet dit zelf niet. De gegevens die bewaard worden voor prijsvragen, worden uit ons systeem verwijderd zodra de winnaar geïnformeerd is en de prijs verzonden is.
    De gegevens worden bewaard om een reactie terug te kunnen plaatsen, of andere bezoekers te laten zien wat uw reactie was en om u te benaderen na het winnen van een prijsvraag.
  • Personalia 
    Tot 7 jaar.
    Wanneer jezelf een geplaatste reactie niet verwijderd, zal de reactie blijven staan. Je kunt deze zelf verwijderen of een bericht sturen naar info@sannefoto.nl wanneer je de reactie zelf niet kunt verwijderen. SanneFoto.nl zorgt ervoor dat de gegevens binnen 7 dagen verwijderd worden.
  • Adres
    Tot twee weken na deelname aan prijzen en speciale acties.
    Als u een afspraak heeft gemaakt en uw adresgegevens daarvoor nodig waren, zal SanneFoto.nl een andere termijn hanteren, maar uw gegevens nooit langer dan strikt noodzakelijk bewaren.

Delen van persoonsgegevens met derden 
SanneFoto.nl deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoend aan eventuele wettelijke verplichtingen. Met bedrijven die uw gegevens verwerken, sluit SanneFoto.nl een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. SanneFoto.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen en verstrekt daarnaast uw persoonsgegevens aan derden, maar alleen met uw nadrukkelijke toestemming.

Het gaat hierbij om:
Siteground: De host van SanneFoto.nl kan gegevens bekijken van mensen die de website bezoeken. Deze informatie wordt alleen gebruikt om de website te verbeteren.
Social Media kanalen: Door het delen van berichten, wordt een deel van uw gegevens/interesses gedeeld met partijen als Facebook en Twitter.

Cookies en vergelijkbare technieken die worden gebruikt door SanneFoto.nl
SanneFoto.nl maakt gebruik van functionele en tracking cookies, deze worden gebruikt voor technische functionaliteit. Functionele cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Bij een eerste bezoek aan SanneFoto.nl is gevraagd om toestemming. U kunt uw instellingen per webbrowser zo aanpassen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun u alle eerder opgeslagen informatie via de instellingen van uw webbrowser verwijderen. Voor toelichting zie Veilig Internetten. U kunt het cookiebeleid nogmaals doorlezen voor meer informatie.

Op deze website worden cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld social media bedrijven. In ons cookiebeleid vind u hier meer uitleg over.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om toestemming voor gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens door SanneFoto.nl. Ook heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid; u kunt een verzoek indienen om de persoonsgegevens die SanneFoto.nl  tot haar beschikking heeft in een computer bestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens versturen naar info@sannefoto.nl
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vraagt SanneFoto.nl een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone – de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en BSN (burgerservicenummer) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. SanneFoto.nl reageert zo snel mogelijk, maar niet later dan vier weken, op uw verzoek.

SanneFoto.nl wil u erop wijzen dat u de mogelijkheid heeft een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via deze link.

Beveiliging Persoonsgegevens
SanneFoto.nl neemt de berscherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Heeft u het idee dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn ondanks onze maatregelen, of zijn er aanwijzingen van misbruik? Neem dan contact op met info@sannefoto.nl